Wally de Walvis

Wie is Wally?

Wally is een walvis, maar niet zomaar eentje. Hij is een echte knuffelaar en vriend! Als nieuwsgierig aagje en soms wat eigenwijs, houdt hij ervan om op avontuur te gaan. Dit doet hij graag samen met zijn vriendjes.

Wally is moedig en helpt zijn vriendjes ook om moedig te zijn. Hij is anders dan zijn vriendjes, speciaal en geweldig op zijn eigen manier. Zijn vriendjes vinden dat helemaal niet erg en helpen hem graag. Want samen sta je sterker en kom je verder.

Wally wil heel graag jouw vriend zijn!

Wally's maakproces

 • Stap 1. Een van onze talenten tekent een mal van een knuffel over op stof, knipt deze uit en rolt deze op zodat de stof compleet naar onze in-elkaar zetters kan.
 • Stap 2. De in-elkaar zetters talenten zetten met een naaimachine de uitgeknipte stof in elkaar zodat de knuffel vul-klaar is.
 • Stap 3. De knuffels worden gevuld met knuffelvulling. Onze talenten naaien de knuffel met de hand dicht.
 • Stap 4. De knuffel is klaar om naar jou toe gezonden te worden. Onze talenten pakken de knuffel handmatig in en samen met een leuk berichtje wordt het pakketje verzonden naar jou of naar  jouw dierbare.
 • CONTACT
  van de Reijtstraat 58
  4814 NE
  06 15 94 6117
  info@norawerkt.nu
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram