Over ons

Start van het avontuur

Nora Werkt is in maart 2017 opgericht door Marc Mutsaars. Hij is sinds 2005 vader van een prachtige dochter met het syndroom van Down. Zijn droom was om een plek te creëren waar Nora volledig mee kon draaien. Deze droom werd werkelijkheid bij de oprichting van Stichting Nora Werkt en de Knuffelfabriek. Vanuit deze visie heeft Marc een passie ontwikkeld om mensen te ondersteunen en te begeleiden welke het lastig vinden om hun eigen pad te kiezen.

Voor De Knuffelfabriek is het belangrijk dat de Knuffels eenvoudig zijn te produceren door de medewerkers van Nora Werkt. Bijzondere Knuffels voor en door bijzondere mensen. Met het kopen van een knuffel geeft ons de mogelijkheid om zoveel mogelijk mensen met een verstandelijke beperking van (echt) werk te voorzien. Werken betekent namelijk onafhankelijkheid, meetellen, gewaardeerd worden en sociale contacten en daar willen wij met de Knuffelfabriek graag een belangrijke bijdrage aan leveren. Onze medewerkers maken voor u uw persoonlijke knuffel helemaal met de hand.

Dit is waar Knuffelfabriek voor staat:

Trots

Wij zijn erg trots op onze talenten en hun prestaties. 

Enthousiasme

Onze talenten werken met passie en enthousiasme om de mooiste knuffels te maken voor jou.

Groei

Er is niks mooiers dan jezelf kunnen ontwikkelen, te groeien. Wij willen onze talenten de kans geven om te groeien in hun werk en te groeien als persoon.

Gelijkwaardig

Iedereen is speciaal op zijn/haar eigen manier. We hebben allemaal onze eigen talenten en moeilijkheden, net als Wally de walvis. Hierin kunnen we elkaar versterken en helpen. We staan gelijk aan elkaar en verdienen gelijke kansen.

Samen

Samen kom je verder, dat merken wij bij de Knuffelfabriek. Waar de een iets lastig vindt, kan de ander zijn talent gebruiken om hem/haar te helpen. Zo maken wij onze knuffels: samen!

Dit is waar de Knuffelfabriek voor gaat:

De Knuffelfabriek creëert beschutte en veilige werkplaatsen voor mensen met een verstandelijke beperking. Een plek waar zij willen en kunnen werken om een volwaardige bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij. Wij maken op deze manier talent zichtbaar en laten zien dat onze doelgroep ook echt werk kan doen. Zo dragen wij bij aan een inclusieve arbeidsmarkt.

CONTACT
van de Reijtstraat 58
4814 NE
06 15 94 6117
info@norawerkt.nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram