Mijn naam is Elena en ik zit in het derde jaar op de opleiding als social worker.

In mijn tweede jaar heb ik stage gelopen bij de Knuffelfabriek, dit is mij zo goed bevallen dat ik ben blijven plakken in mijn derdejaars stage. Er valt nog zoveel te leren binnen deze mooie organisatie.

De talenten in de Knuffelfabriek hebben begeleiding en houvast nodig. Als stagiaire binnen de Knuffelfabriek draag ik bij aan die begeleiding, het verantwoordelijkheidsgevoel, een goede samenwerking en het gevoel van inclusie. De missie en visie van de Knuffelfabriek sluiten perfect aan op mijn visie, waaronder dat iedereen een kans moet krijgen om te mogen werken op hun eigen niveau en zich tegelijkertijd kunnen ontplooien zowel op werk als op sociaal gebied.

De stichting heeft mij kennis laten maken met een diverse groep mensen die hun handen uit de mouwen steken en er volledig voor te gaan. Inmiddels ben ik al een tijdje onderdeel van dit geweldige team en dat dient voor mij als motivatie om mij na mijn studie in te zetten voor de maatschappij.

CONTACT
van de Reijtstraat 58
4814 NE
06 15 94 6117
info@norawerkt.nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram